Kostnad

Vill du gå ner i vikt och funderar på en magsäcksoperation för att underlätta viktresan? Här kan du läsa mer om kostnaden för magsäcksoperationer.

Räkna ut ditt BMI
Läs mer om BMI här

Kostnad för magsäcksoperation: Vad bör du veta

Att fatta beslutet att genomgå en magsäcksoperation är ett stort beslut och innefattar flera faktorer, inklusive kostnaden. Trots att prislappen kan verka hög för detta ingrepp är det viktigt att komma ihåg att det handlar om en investering i din långsiktiga hälsa. Dessutom kan det vara till hjälp att veta att det vanligtvis är möjligt att lägga upp kostnaden på delbetalning, du kan antingen kontakta din bank eller vår samarbetspartner Medical Finance så hjälper de dig.

Vad är det totala priset för kirurgi?

Vi tycker att det ska vara enkelt att förstå direkt hur mycket man betalar så vi har ett fast pris för allt; utredning inför operation, operation & ett uppföljningsprogram på 2 år.

Kostnaden för såväl en gastric bypass som en gastric sleeve, som en primäroperation, är från 79.900 kronor (74.900 kr + 5.000 kronor för utredning).

Exempel på delbetalning av 79.900 kr, blir kostnaden: 1.711 kr/månad*

*Exempelränta 8,45 %, med återbetalningstid 5 år (60 återbetalningar), administrativ avgift 55 kr/mån och uppläggningsavgift 795 kr blir den effektiva räntan 11,72 %.

För patienter från andra länder så varierar priset dels beroende på vilket land patienten kommer ifrån och vilket bmi och andra hälsorelaterade omständigheter. Priset för dessa patienter varierar mellan €12.000-€20.000. För närmare prisuppgifter vänligen kontakta oss på info@cfvm.se.

Hur löser du finansieringen?

Om du behöver hjälp med finansiering samarbetar Cavalio med Medical Finance. Prata gärna med dem, så kommer de att kunna vägleda dig i frågor som rör finansiering, medan vi på Cavalio/CFVM fokuserar på alla frågor som rör själva vården. Vi tror att etablerade lösningar är det tryggaste och mest bekväma sättet för dig att lösa den saken.

Även de vanliga bankerna, där du kanske redan är kund, är bra på att hjälpa till med lån inför din operation.

Här är länkar direkt till några av de banker tidigare kunder har använt:

Medical Finance
SEB – Enkla lånet
Nordea
Swedbank
Handelsbanken

No items found.
No items found.

Vad säger våra kunder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse

Name
Date

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum

Name
Date

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum

Name
Date
4.8
från
4.8
recensioner