Om oss

Vi hjälper våra kunder till ett Friskare, Lättare och Längre liv. Cavalio - Centrum för Viktminskning samarbetar med några av landets främsta sjukhus och klinker.

Räkna ut ditt BMIVad är BMI?

Body mass index (BMI) är ett mått på övervikt som räknas fram utifrån längd och kroppsvikt.

Cavalio – Centrum För ViktMinskning (CFVM)

Centrum för viktminskning är en neutral och oberoende aktör i förhållande till vårdgivarna. Vid en kontakt med oss får våra patienter tillgång till all vår kunskap och erfarenhet. Vi levererar en komplett och trygg vårdupplevelse för våra patienter. Vår expertis, nätverk, tidsbesparing och fokus på kvalitet och prismedvetenhet är avgörande fördelar.

Vi är experter och har djup kunskap inom allt som rör olika behandlingsalternativ för övervikt och fetma. Det våra patienter ger uttryck för är att det varit ovärderligt att få råd av våra experter och att de själva inte behöver navigera hela vårdsystemet för att förstå vad det finns för behandlingsalternativ och vilket som verkligen passar.

När man väljer vårdgivare handlar det både om pris och vad det är man får för sina pengar. Att genomgå en överviktsbehandling är något man normalt sett endast gör en gång, varför man inte kan veta på förhand om den vårdtjänst man köpt, höll den kvalité man hade förväntat sig. Vi hjälper våra patienter att förstå vad det är de köper och vad de betalar för.

Det är av största vikt för oss att skapa trygghet för våra patienter. Vår roll är att agera som rådgivare och guider och ge våra patienter stöd och vägledning i ett i många fall helt livsavgörande beslut som leder till ett friskare, lättare och längre liv!

Vision & Värderingar

Cavalio CFVM's vision är att arbeta för att leverera evidensbaserad sjukvård.

För att möjliggöra det, vilar vårt arbete på en värdegrund där vi har en holistisk syn på våra kunders behov. Det innebär att du som kund och patient hos oss får tillgång till den sjukvård du behöver, för att uppnå dina mål. Du som kund och patient hos oss får tillgång till behandlingar som vilar på vetenskaplig beprövad metod, utförda av läkare, sjuksköterskor och dietister som tillhör de främsta. Du ska alltid känna dig trygg med att du är väl omhändertagen och att det finns en personlig hänsyn som tar utgångspunkt i dina behov.

Tillgänglighet

Vi på Cavalio - CFVM finns tillgängliga för dig när du behöver oss.  

För oss på Cavalio - CFVM går tillgänglighet och dina behov hand i hand. Vi lägger stor vikt vid att vara tillgängliga för dig. När du behöver sjukvård är det viktigt att du får svar på dina frågor innan en behandling och att du får stöd efter att du genomgått en behandling.

Kunskap

Välinformerade patienter fattar bra beslut. Välutbildad, kunnig och erfaren vårdpersonal är en förutsättning för att du ska få god vägledning och för att kunna leverera säker sjukvård.

Alla våra medarbetare och samarbetspartners besitter mångårig erfarenhet och kunskap. Du kommer att få svar på de frågor du har innan du ska fatta beslut om vilket behandlingsprogram du ska genomgå. Sjukvård som vilar på medicinsk beprövad metod blir väl utförd om den personal som utför vården besitter hög kunskap. Detta innebär hög patientsäkerhet och väl utförda vårdinsatser.

Personlig

Vi lägger stor energi på personligt bemötande.

Dina unika behov och förutsättningar är alltid utgångspunkten för våra rekommendationer. Från ditt första möte med oss får du en personlig rådgivare som lyssnar på dina behov, målsättningar och önskemål. Vi vill att du ska känna att vi ser dig och att det är dina behov som är viktigast.

En film om oss & hur vi tänker

Vi tycker det är bra om du får en känsla för hur vi tänker - se den här filmen så får du en mer komplett bild av oss, hur vi tänker och vilka vi är!

Här möter du två av våra medarbetare; vår läkare Göran Lundegårdh och vår sjuksköterska Emma Wahleij

Vad säger våra kunder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse

Name
Date

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum

Name
Date

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum

Name
Date
4.8
från
4.8
recensioner