Om oss

Vi hjälper våra kunder till ett Friskare, Lättare och Längre liv. Cavalio - Centrum för Viktminskning samarbetar med några av landets främsta sjukhus och klinker. Känn di

Räkna ut ditt BMIVad är BMI?

Body mass index (BMI) är ett mått på övervikt som räknas fram utifrån längd och kroppsvikt.

Cavalio – Centrum För ViktMinskning (CFVM)

Vår roll är att säkerställa att du som patient får bra vägledning när du ska fatta beslut om vilken behandling som passar bäst för dig. Vår roll är att se till att du kommer till det läkarteam som är främst. ‍

Vision & Värderingar

Cavalio CFVM's vision är att arbeta för att leverera evidensbaserad sjukvård som bidrar till att du som kund och tillika patient hos oss får ett Friskare, Lättare och Längre liv.

För att möjliggöra det, vilar vårt arbete på en värdegrund där vi har en holistisk syn på våra kunders behov. Det innebär att du som kund och patient hos oss får tillgång till den sjukvård du behöver, för att uppnå dina mål. Du som kund och patient hos oss får tillgång till behandlingar som vilar på vetenskaplig beprövad metod, utförda av läkare, sjuksköterskor och dietister som tillhör de främsta. Du ska alltid känna dig trygg med att du är väl omhändertagen och att det finns en personlig hänsyn som tar utgångspunkt i dina behov.

Tillgänglighet

Vi på Cavalio - CFVM finns tillgängliga för dig när du behöver oss.  

För oss på Cavalio - CFVM går tillgänglighet och dina behov hand i hand. Vi lägger stor vikt vid att vara tillgängliga för dig. När du behöver sjukvård är det viktigt att du får svar på dina frågor innan en behandling och att du får stöd efter att du genomgått en behandling.

Kunskap

Välinformerade patienter fattar bra beslut. Välutbildad, kunnig och erfaren vårdpersonal är en förutsättning för att du ska få god vägledning och för att kunna leverera säker sjukvård.

Alla våra medarbetare och samarbetspartners besitter mångårig erfarenhet och kunskap. Du kommer att få svar på de frågor du har innan du ska fatta beslut om vilket behandlingsprogram du ska genomgå. Sjukvård som vilar på medicinsk beprövad metod blir väl utförd om den personal som utför vården besitter hög kunskap. Detta innebär hög patientsäkerhet och väl utförda vårdinsatser.

Personlig

Vi lägger stor energi på personligt bemötande.

Dina unika behov och förutsättningar är alltid utgångspunkten för våra rekommendationer. Från ditt första möte med oss får du en personlig rådgivare som lyssnar på dina behov, målsättningar och önskemål. Vi vill att du ska känna att vi ser dig och att det är dina behov som är viktigast.

En film om oss & hur vi tänker

Vi tycker det är bra om du får en känsla för hur vi tänker - se den här filmen så får du en mer komplett bild av oss, hur vi tänker och vilka vi är!

Här möter du två av våra medarbetare; vår läkare Göran Lundegårdh och vår sjuksköterska Emma Wahleij