Dietistinformation inför och efter kirurgi
Vi har tagit fram några korta filmer där vår dietist går igenom vad man som patient behöver veta inför en gastric bypass eller gastric sleeve operation, med avseende på mathållning, måltidsordning, portionsstorlekar, vad för mat man bör äta, hur mycket vätska man bör få i sig per dag, när man kan återgå till att äta vanlig mat m.m! Målsättningen är att du som patient ska känna dig väl förberedd, har du sedan fler frågor är du alltid välkommen att ta kontakt med oss så ska vi se till att du får svar på dina frågor.
Kirurgi - Dietistinformation inför & efter operation
- Introduktion (40 sek)
- Förberedelse inför operation (3 min 40 sek)
- Efter operation & en vecka framåt (2 min)
- Andra veckan och tre veckor framåt (80 sek)
- En månad efter operation (60 sek)
- Lyssna på̊ kroppen & planera dina måltider (60 sek)
- Vätska efter operation (70 sek)
- Viktigt att äta regelbundet (40 sek)
- Portionsstorlekar (2 min)
- Vitamin- & Mineraltillskott (40 sek)
- Alkohol (10 sek)
Information från sjuksköterska inför operation
Här kan du ta del av all information från sjuksköterska inför din operation: Informationsfilmer sjuksköterska
1. Introduktion
Vår dietist Erinn Magnusson ger dig en kort introduktion av vad hon kommer att gå igenom och vad syftet med filmerna är.
40 sek
2. Förberedelse inför operation
3 min 40 sek
3. Efter operation & en vecka framåt
2 min
4. Andra veckan och tre veckor framåt
80 sek
5. En månad efter operation
60 sek
6. Lyssna på̊ kroppen & planera dina måltider
60 sek
7. Vätska efter operation
70 sek
8. Viktigt att äta regelbundet
40 sek
9. Portionsstorlekar
2 min
10. Vitamin- & Mineraltillskott
40 sek
11. Alkohol
10 sek
Vad säger våra kunder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum