Varför Smartfish?

TÄNK DIG IN I FÖLJANDE SCENARION:

Du har haft en riktigt stressig dag. Frukost är inte din favoritmåltid så det blev en slät kopp kaffe på morgonen. Du hann inte äta lunch mitt på dagen. Nu är det sen eftermiddag och magen skriker efter påfyllning. En snabbmatkedja ligger vägg i vägg med din arbetsplats. Du är riktigt hungrig och varken hinner eller orkar vänta på att något annat skall tillredas. Du står i snabbköpet efter jobbet. Du är hungrig och trött. Du har också lite bråttom för att hinna uträtta några viktiga ärenden innan du kan bege dig hem. I snabbköpet möter du först choklad, bullar och smågodis. Efter en tids sökande längre in i butiken hittar du också smörgås, yoghurt eller frukt.

Många upplever i situationer likt de som beskrivs ovan att det inte är lätt att göra bra val, utan att man blir motarbetad. Kroppen är skapad så att den ger dig signaler om att äta snabb energi när den finns tillgänglig. Det har tidigare varit bra för överlevnaden. Som samhället ser ut idag gör detta faktum inte det lätt för oss att välja rätt. Smartfish ger dig bra, god näring utan att du behöver ta ställning till vad du skall välja för att äta nyttigt. Smartfish är godast kall men behöver inte förvaras svalt. Du kan packa ned den i väskan på morgonen och bära den med dig under hela dagen utan att den tar skada. När du har bråttom och är hungrig skall lösningen vara enkel att ha tillhands. Den ersätter inte en huvudmåltid utan kan ses som ett mellanmål. Att ta en Smartfish en halvtimme innan lunch eller middag kan också göra att du äter en mindre portion till huvudmål. Smartfish kan dämpa den största hungern för att du skall orka göra ett bättre val vid kommande måltid.

Vad innehåller Smartfish?

VI VILL ATT DET SKALL VARA ENKELT att veta vad Smartfish-produkterna innehåller. Därför har vi översatt en del av innehållet till motsvarigheter i vanliga livsmedel. 

button { background-color: #4CAF50; /* Green */ border: none; color: white; padding: 15px 32px; text-align: center; text-decoration: none; display: inline-block; font-size: 16px; }Tanken är att Smartfish ska hjälpa dig att skapa bra vanor och göra bättre matval, vilket innebär att äta mindre sötsaker och snabbmat. Innehåller är skräddarsytt för att skapa näringsmässiga fördelar för dig.

Det här kan Smartfish bidra med

Smartfish är en juicebaserad produkt tillverkad av helt naturliga råvaror utan tillsatt socker med högt innehåll av omega-3 fettsyror, D-vitamin, vassleprotein, betaglukaner och polyfenoler. Produkten är utvecklad för att motverka de negativa konsekvenserna som låggradig inflammation, insulinresistens och metabola syndromet bidrar med i kroppen. Även personer som inte uppfyller alla kriterier för metabola syndromet kan använda produkten. Innehållet av fibrer i form av betaglukaner bidrar till att bibehålla normala kolesterolnivåer i blodet. Betaglukaner bidrar också till att minska den bodsockerhöjande effekten efter måltid. Genom detta kan produkten minska risken för hjärt och kärlsjukdom.

Utöver konsumtion av Smartfish är det viktigt att du har en hälsosam livsstil. En produkt som Smartfish kan aldrig ersätta hälsosamma levnadsvanor. Därför är det viktigt att du tillsammans med dietisten ser över dina övriga kostvanor ochtotala livsstil.